Cansu-2600 motherbaby_ Valla bende kiminle konuşsam hep erkekti. Amin inşallah sağlıkla sihhatle kucağımıza alalimda
Bbgmsc Cansu-2600 hahahahaa biz aynı olduğumuz gibi eşlerimiz de aynı herhalde 😂😂 gece evde yürürken sinirden oflayıp pufluyorum o da uyansın diye 😂😂 zaten geriliyorum toplanmasından dolayı korkuyorum, üzerine uykusuzluk 😂 bi de onu öyle uyur görünce 😁
Cansu-2600 Bbgmsc Ay yok valla bizimkine top atsan duymuyor ne ofuldanmayi duyuyor ne aylamayı bazen çaktırmadan ayağına tekme atıyorum ay yanlışlık oldu dicem uyansa ama yok tekme yiyip arkasını dönüyor 😁😁😁
Bbgmsc Cansu-2600 hahahaha çok iyi 😂 ben o kadar tuvalete kalkıyorum ki bi şekilde uyandırıyorum 😁😁 kaç haftalıksınız?
esdemiralay motherbaby_ Şuan 35 haftalık tam . Öyle aman aman bir ağırlaşmam olmadı benim. Tabiiki diğer haftalara göre geceleri yatarken dönmek falan çok zor oluyor. Onun dışında bu haftaya kadar çok bir şey yoktu. Sadece birkaç gündür adet ağrısı şeklinde ağrılarım olmaya başladı ama yatınca geçiyor çok olmuyor. Bakalım hepimiz sona yaklaşıyoruz artık hayırlısıyla 🤗🥹❤️
Figen_Can motherbaby_ Amin ecmain inşallah rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲
esdemiralay ObirSirin Ben canım. Bebişim kız . Ve ayakları hep sağ kaburgamda sanki orayı delecek gibi . Resmen kemiğimi uyuşturuyor o derece bir acısı oluyor.Ben de her seferinde ayağını itiyorum artık. Böyle eğilerek falan oturayım hemen orayı tepeliyor 😊
ZO_Zeynep9098 Glnrskr benimde aynı sizin gibi yorgun düştügümde yada açoktıgımfa hareketsiz ama çikolata vs yemek yediğimde falan kıpır kıprı bende 26+2yim şuan
Glnrskr ZO_Zeynep9098 Çikolata çok yemeyin alışkanlık yapmasın. 3 gün yedim hareket etsin diye dinlenmek en iyisi.
balim35 @motherbaby_ eveettt bencede 🥲varlığını hem hareketleri ile hem de büyüyen karnınız ile alenen görüyorsunuz o çok başka bir hismiş ya.. Göbeğinde taşıdığın bir canlı ve haftalar sonra kavuşacak olmak..Sağlıkla gelsinler