Momellaa Ftmnnr böyle yazmanız moralimi düzeltti çok teşekkür ederim ben sağlıksız mı acaba gebelik ondan mı böyleyim diyordum kendi kendime
Ftmnnr Momellaa yok yok çocukta artık senden besleniyor değerler haliyle düşüyor düşen değerler de bu şekilde gösteriyor kendini kanaman yoksa uzun süreli şiddetli dayanilmicak ağrıların yoksa çok şükür sağlıklı bir bebiş gelir sağ salim kucağına zamanında almayai da nasıp etsin rabbim.inallah
Momellaa Fatmadali ya hiç sorma gaz sancısı sırtıma saplanıyor artık ne yesem gaz doluyorum ve cıkaramıyorum
Momellaa Alpsmom22 ben dün gittim aslında ama kalp atışı için gitmedim bu halsizliğim için gittim cuma gel kalp atışını dinleyelim dedi 1 haftalığına izine çıkacakmış doktorum bakalım duymazsak artık diğer hafta çünkü erken gibi ben geç döllenmeyim
Zhra42 Momellaa 3 evladım daha var hiç iyi değilim ayakta durmaya ev işi yapmaya mecalim yok inşallah 3 ay sonra olmaz yoksa ben ne yaparım:(
KonuMankeni Momellaa benim de ikinci gebeliğim aynı dediğiniz gibiyim, tek farkla.. kabız değil ishalim. İlk bebeğimde hiçbir şey anlamamıştım çok güzeldi ama şuan sadece hasta hissediyorum
Tubau Momellaa Bendeeee bende aynıyım. İlaçla bulantılarım azalıyor ama geçmiyor Hiç iyi hissetmiyorum İlk gebeliğimde böyle değildi yani evet bulantılarım vardı ama bu kadar değildi. Hiç kalkamıyorum kafam kalkmıyor
[silindi] Momellaa normaldir bence, ben oturduğum yerde çamaşır katlıyorum mesela tişört kollarımı hareket ettirmem bile nefes nefese bırakıyor 😬 şükürler olsun yine halime kimseye muhtaç değilim 5 ve 6 yaşlarında kızlarımla hallediyorum
Tgb_smh Ay bende 6+1 yani midem sanki köpürüyor gibi derinden bulanıyor gibi böyle halsizlik kabızlık çok tuhaf nasıl geçer bu 9 ay böylr ben bilmiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
burcutoo Haftaya kadar ben de böyleydim. Yurdışında 10. Haftaya kadar ultrason da bakmadılar. Göremedim, kalp atışı var mı yok mu bilemedim. Bir de bebeği hissedemediğimiz için kendimi hamile değil de ağır hasta gibi hissediyordum. Neyse ki 14ten sonra biraz enerji geldi. Bir de bebek kendini hissettirmeye başlayınca geçiyor bu kaygılar.