Kayaakk Merhaba hanımlar detaylı ultrasonunuzu nerede yaptırdınız özelse çok uçuk olmayan fiyatlarda ve İstanbul Avrupa bölgesi olursa bende yaptırıcam bulamadım devlette de bulamadım🤔🤔
elif475475 Kayaakk ben medipol megada kontrollerime gidiyorum detaylıya da orada gideceğim. Başak kayaya gideceğim birkaç hafta sonra
Civcivlerinannesi Kayaakk mahmut Güngör hoca mükemmel kliniği arayıp direkt fiyat bilgisi alın 2 saat boyunca bakıyor bir sürü fotoğraf veriyor detaylı inceliyor herşeyi güzelce anlatıyor
fairytale_ Kayaakk Bahcelievler medipole gidiyorum takipli doktorum o hastanedeki Reyhan hanima yonlendirdi isini iyi yapiyor cok guzel muayene etti 40 dk sadece biraz gülmüyor😃oda sorun degil her ay gittigim doktor değil cunku ama muayenesini begendim 3500 verdim
babygst Civcivlerinannesi ay evet adam işini aşkla yapıyor Bu ayakları bu buynu 😅 bebeği ekrandan severek anlatıyor çok iyi bi doktor benim 3 lü riskli gelmişti beni teselli etti fetal temiz bekliyorum dedi temiz geldi moralim düzelmişti ordan çıkarken
Sennu Bağdat caddesinde doç.dr.zeki Şahinoğlu na gittim ikiz gebelik 6 bin ödedik tek gebelikte yarısıdır diye düşünüyorum
Kubrabsyg Kayaakk Bakırköy uzmanlar tıp merkezi Rıdvan zeybek 1.400 tl bugün arkadaşım gitti. Bende kendim gittim tekrar hamileyim gene ona gidicem. Bayağı inceliyor CD rapor veriyor. Diğer yerlere göre çok uygun. Uygulama da ona giden çok var araştırın isterseniz
babygst Kayaakk Bakırköy perinatoloji uzmanı Mahmut Güngör 27 Temmuz 3200 Bebeğimdi yine ona gittim yine harika ilgilendi ❣️
Aycaunalsimsek Kayaakk Vera Hastanesi Kartal / 1 hafta önce yaptırdık, 3000 TL ödedik. Kadın doğum için sürekli muayene olduğum Didem Korucu, alanında bana göre 1 numara. Ama detaylı ultrasona farklı doktor bakıyor kendi doktorunuz değil
minnakimveben Aycaunalsimsek bende Vera hastanesine gidiyorum Didem hanım gerçekten çok iyi 👍🏼 Benim tek düşüncem yoğun bakım ünitesi olmaması bu konuyu da henüz konuşamadım Allah göstermesin bi sorun olursa ne yapılıyor diye bilginiz var mı kaçıncı haftadasınız