Kardelenozan Aranızda eşine görevlendirme çıkan var mı😢 yeni gelmişti doğudan şimdide tekrar görevlendirme verdiler 32 haftalık hamileyim ne zaman geleceği belli değil görevden 😢
Ozderr Kardelenozan biz doguda yaşıyoruz eşim dört aylık göreve gitti haliyle tek basıma ben orda yapamayacağım için Mersin’e geldim ordan da eşimin ailesinin yanına geçtim iki ay bitti cok şükür kaldı iki ay 😒😒
Damla01 Kardelenozan benim eşimde polis ama gorevlendirme cikmadı batıdayız. Birimle alakalimi acaba ?
Deletedmom128 Kardelenozan Genelde JÖH ve PÖH lere görevlendirme yazılıyor. Allah bi an evvel kavuştursun canım 🙏
Alyaveannesi Kardelenozan Allah yardimcin olsunn canimm sagsalimm kavustursunn rabbimm insallah tez zmanda doner
Minnosaile Damla01 polisler de çok nadir görevlendirme olur ve birimine göre 🙂 asker eşlerinin işi daha zor onlar da sık görevlendirme var
FindiksMom Kardelenozan benim eşim de polis ve ankaradayız ona da urfa görevi çıktı bikaç ay önce de afrindeydi 3 ay
Songlkaraduman Kardelenozan biz batıdayız bir kaç günlük geliyor ama hani dış görev gelmiyor taün istedik allah nasip ederse doğuya gelicez
Hulya06 Kardelenozan Bende asker eşiyim canim görevlendirme yok bizde batıdayız.Allah kolaylik sabir versin hamile olunca daha zor oluyordur😕
Kardelenozan Hulya06 ankaraya yeni gelmişti 5 yıllık şırnak görevinden şimdide urfaya gönderiyolar 😢 Amin inşallah canım çok zor oldu daha gitmeden😢
Songlkaraduman Kardelenozan allah yardımcın olsun normal dış görev ise geleceği zaman belirli olmaz sağ Salim olsunlarda allah tırnaklarına taş değdirmesinde olsun idare ederiz bile bile evlendik yapacak birşey yok kuzum. Sabır diyelim