Candaan Askkokuluyavrum Aminnnnn bol bol okuyun benim de düşük riskim vardı 5.haftamda bir leke kan gördüm kan uyuşmazligi iğnesi yaptım şükür hepsi duayla gectı
Askkokuluyavrum [bilinmeyen] İnan eşim sahan tedirgin 😣 bacağını kaldırma uzanma ters yatma gerinme nefes alma dicek yakında az kaldı 🙄 ben çok geriliyorum ya herkes öyle kimse yavrusuna zarar gelsin istemiyor Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin
Askkokuluyavrum Candaan ben musavvir zikrini sürekli cekiyorum Allah sağlık sıhhat versin bize ve evlatlarımıza
Askkokuluyavrum Candaan aynen öyle ne varsa Hak ve dua da var Hep diyorum Peygamber Efendimizin yüzü suyu hürmetine bütün hamilelere sağlık sıhhat versin Rabbim
Hbbkbskl Askkokuluyavrum amin inşallah benimde 20 haftalık oldu hareketlenme yok düşünsem panik yapcam belki neden yok hareketler diye ama herkesin bünye çok farklı Allah'a emanet inşallah bebeklerimiz
Askkokuluyavrum Hbbkbskl aynen öyle benim arkadaşım da 20 haftalık anca anca hareketlenme başladı merak etme bol dua oku gönlünü ferah tut
Askkokuluyavrum [bilinmeyen] gecen gün dayanamadım acile gittim kese görememiştim aklım kaldı 2 saatin sonunda görebildim kesesini Sipaninn insAllah kalp atışını da duyabilirim sat ne zaman senin canim