Gizemiii Hanımlar şiddetli kusma ile gittim bunu yazdı kullanan varmı rahatlattı beni biraz prilam da kullanıyorum doktor birşey olmaz dedi
myangelson Gizemiii zoltem hiç duymamistim da ilk hamileliğimde doktorum prilam fayda etmeyince zofer vermişti bana
Gizemiii myangelson bilmem bende ilk defa gördüm bi sorayım dedi 6 tane var içinde fiyatı baya yüksekti sarı bir hap
Gizemiii Zeynepgmsbs61 bende 15 haftaya kadar bulantıyla devam ettim prilam içtim 16. Hafta bana kusmalı bir hafta olarak geldi
myangelson Gizemiii zofer de fiyatı baya yüksekti içinde çok az vardı demek ki onun muadili gibi birşey. Birbirine benzeyen ilaçlardan. Ben onu kullanmadan düzelmişti mide bulantısı o yüzden hiç almamıştım. Suanki hamileligimde de prilam ile idare ediyorum şuanlik bakalım 🥲
Gizemiii myangelson evet baktım şimdi zofer yazmış ama aynı ilaçlar ikiside kusma bulantı için demekki ondan yoktu onu verdiler
myangelson Gizemiii olabilir muadilidir dediğim gibi. Şeye benziyor parol ve minoset gibi onlar da mesela parasetamol içeriyor mesela hamilelere parol veya minoset öneriyorlar genelde doktorlar
Gizemiii Zeynepgmsbs61 yarıyor aslında ama gece içemedim bitmişti 2 gündür içemiyodum aslında kusmam baya ileri gidince gittim aldım ama daha kötü yapınca mecbur hastaneye gittik
Zeynepgmsbs61 Gizemiii evet evet içmeyi bırakınca hemen başlıyor bulantılar. Siz cinsiyet öğrendiniz mi 😊
Gizemiii Zeynepgmsbs61 kaç kutu var elinizde bilmiyırum ama doktora bol bol yazdırın sabah gittim reçetesiz aldım 350 lira😖
Zeynepgmsbs61 Gizemiii ay maşallah 🥰 sağlıkla kucağınıza alın 2 hafta sonra 12 haftalık olucam scaba bende öğrenebilir miyim cinsiyeti 🤭
Zeynepgmsbs61 Gizemiii ooo :( receteli 80 tl sanırım. Sağlık ocağında yazmıyorlar mı keşke ordan yazdırsaydınız
Gizemiii myangelson teşekkür ederim bu arada bi kaçtır karşıma çıkıyosunuz baya içimi rahatlatıyosunuz teşekkür ederim💕
myangelson Gizemiii yaa ne demek rica ederim. Elimden geldiğince gördükçe herkese yardımcı olmaya çalışıyorum 😊🧡
Gizemiii Zeynepgmsbs61 çok kötüydüm eşim işteydi mecbur koşarak hemen alıp içtim ama içmesem de olurdu sabah içinde uyku bulantı yaptı birde hava çok sıcak
Gizemiii Zeynepgmsbs61 devlet net birşey demiyor eğer elinizde varsa 1 kerelikde olsa cinsiyet için özele gidin derim