Pnr_02 @Canpare olurmu öyle şey 😊ama dolabı actikmi yapım hemen malzemem eksikti geri herşeyi yerine koydum ama canm çok çekti yarın yaparım ins bende 😊
myangelson Canparee geçen sırf simit yapacaklar diye kanalı değiştirdim ama yakınlarda simit yapacağım yani aklıma düştü 😂 dün de zeytinyağlılardan canım enginar çekti bayilirimmm marketten falan bakıp almam lazım bir şekilde yapmam lazım 😂
Canparee myangelson benim vardı evde enginar diğer malzemeler de olunca hemen yaptım. Ben enginarı çanak şeklinde sevmiyorum tatlar birbirine geçmiyor bu şekilde doğruyorum çok güzel oluyor portakal ve limon suyuyla
myangelson Canparee ben hep çanak şeklinde yaptım ya hiç öyle denemedim nasıl olur acaba o da güzel olur ama bence enginarın her çeşidi çok güzeldir 😅
Canparee myangelson bulamazsanız tazesini büyük marketlerde burcunun konserve enginarı var onlarda tazecik çok güzel oluyor
Canparee Ayse0575 bende sabah gittim fırına kuyruk vardı dedim ki içimden bunlarda mı masterchef kurbanı 😂
sispsmnr Canparee mıhlama yapmışlardı sabah hemen yaptım 😂 ayy simiti zaten öyle iştahlı yediler ki sabahı zor yapıp aldım 🤤
sispsmnr Canparee görmediğim rakamları görüyorum doğumdan sonra veririm diye kendime motive ediyorum 🥲😅
myangelson Canparee evet marketlere bakmayı düşünüyorum bende. Ama küçük migros var burada bakalım varsa orada vardır anca 😅
Ayse0575 Canparee ama onlar simiti çatır çutur yeyince dayanamadım vallaha üstüne midem bulanıyordu normalde yeni yemek yemiştik kusup kusmamak arasında gidip geliyordum😅
arnka_mommy Canparee şuan bile izliyorum geçen de muhlama yapmışlar gecenin 11 i kalktım muhlama yaptım bize yasaklanmalı bu program 🤭