Mrs_merve nur-can621 kendi memleketimde yaşıyorum ve saymakla bitmeyen bir sürü şeyi meşhur mesela kaytaz böreği künefe katıklı ekmek aşür (dövme) gibi daha bir çok lezzet😍
ykaya18 Kestane şekeri, iskender, şeftali, havlu, Uludağ, tavuk alma eğlencesi, timsah, canım şehrim 💚💚💚💚
Mommywolf Cânım memleketim şehzadeler şehri Elması Semaver çayı Bamyası Güveçte keşkeği ile meşhur 😍 Yaşadığım şehir ise yeditepesiyle Ayasofyasıyla iki kıtayı bağlayan köprüleriyle meşhur ❤️
nur-can621 3_oglan_annesi Van’ın da bi farkı yok trafiği berbat kural bilmiyor kimse kalbim duracak gibi oluyor bazen araba kullanmaya korkar oldum
3_oglan_annesi nur-can621 ya öle mi git gide kalabaliklasti bnde istnblda oturuyrm eşim vana yerleselim diyo ailesi olmasa giderdim de işte nasip ☺️
nur-can621 ikiaslanannesi80 şey Iğdır’da gitmiştik kayısı çok güzeldi kocaman birde.benden duymuş olmayın bizim kaysımız dururken Malatya ortaya çıktı diyorlardı 🤭
Tugceaker nur-can621 benim şehrim kömürüyle ünlü ben ilçesinde oturuyorum ilçemizde Osmanlı çileği ile ünlü 🥰🥰