Lumos 1 ay önce yaptırdığım tahlilde hemogram :10.9 hct:32.3 Bugün yaptırdığım tahlilde ise hgb :9:90 hct:29.30 çıkmış .1 ayda bu şekilde düşmesi normal mi bu durumu yaşayan varmı acaba demir ilacı kullanıyorum buarada.
yokusbebek Lumos HGB 12 civarı olmalı demişti doktorum. Hangi demir ilacını kullanıyorsunuz? Benim kullandığım için aç karnina içmek, 2-3 saat önce ve sonra başka ilaç kullanmayıp, çay ve süt urunleri tüketmemek gerekiyor. Yoksa ilaç pek işe yaramıyor.
elif475475 Lumos siyah üzümü çekirdeği ile birlikte yiyin. Kurusu da olur bu arada ama siyah üzüm olacak.
eea Ben 31+5 günlük hamileyim. Kan değerim 10.2 çıktı dün, doktorum 10 un altına düşmesi halinde serum olarak takviye yapılacağını söyledi. Maalesef demir ilacı kullanamıyorum o yüzden düştükçe düşüyor 🥺
Lumos eea henüz doktora göstermedim sonucumu bakalım ne diyecek. Ben ilaç kullandığım halde böyle kullanmadan düşüp bayılırdım heralde kansızlıktan
Lumos Gynoferon kullanıyorum sabah aç karnına içiyorum 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum. Ben kendimi bildim bileli kansızlığım demir eksikliğim vardır max 11 olmuştur hgb. Ama 1 ayda neden bukadar düşmüş o şaşırttı beni.
elif475475 Lumos en olmadı üzüm çekirdeği ekstresi sorun doktorunuza ben doğumdan sonra onu kullanmıştım. Bana en iyi o gelmişti bayağı kan kaybetmiştim