myavocado Minnaksever ☺️ ben artık tüm şu - bu hafta kaç aylık olur postlarına bir haftanın 7, bir ayın ise 30 gün olduğunu, bu temel hesabı yazmaktan yıldım. Bu görevimi szie devretmek isterim 😅
Minnaksever myavocado yok ben almayayım 🤣 alt tarafı basit matematik ama ona bile anlamadım yazıyorlar kimse uğraşmak istemiyor işte 😁
Zelihapekr Mervekorkmzz 5. Ayın dolmasına 1 hafta var sizin. 4 ay 23 günlük. Son adet tarihinizden hesap edebilirsiniz. Sanırım son adet tarihiniz 29 Mart falan. 29 Ağustosta 5 ayı doldurursunuz. Ama günlük biri sorduğunda 4 ay 23 günlük demiyoruz tabi. Ya 4.5 aylık diyoruz yada 5 aylık.
Mhtpdrmz06 dika ya ablacım bende mantıklı olanı konusuyorum komik şakalar yapmıyorum kafanız almıyosa okumayın
Mhtpdrmz06 Mrvsmt2502 aynen öyle kendi bildiklerinden şaşmazlar sen mantıkkı açıklama yapıncada komik şakalarınızı kendinize saklayın olur değiik insanlar. Nem bugun 21 hafta oldum mesela 5. Ayıma yeni giriyorum hatta sat bakarsak haftaya giriyorum. Eskiler hep önden gider ya bunlarınki de o hesap 🤣
Mrvsmt2502 Mhtpdrmz06 büyütünce ne geçiyorsa ellerine . Bunun bide çocuk doğunca ay yıl hesabı var mesela 2 yaşına girince 3 diyecekler 3 ten gün aldı ya diyecekler 😂
Mhtpdrmz06 Mrvsmt2502 ay evet 🤣🤣 geçen ay evlilik yıl dönümümüzdü mesela 6. Yılımızdı kaynanam başladı 7 yıl oldu yok anne daha altı doldu diyorum tamam işte 6 bitti 7 artık diyo doprudur anne dedim 🤣 bir yasına gelene kadar malesef o ayı doldurur doldurmaz hemn ertesi ay söylüyolar 🤣
Minikmucizem21 Kızlar hepinize tşkr ederim bildirim gelip duruyor dönemedim hepinize hakkınızı helal edin🩷🩷