Asya140820 Eylül ikinci haftası tatile gidincez tam 17 haftalık olucak sizce doktorumdan onay almalımıyım öncesinde biz oteli tuttuk ama çok şuana kadar sorunsuz ilerledik
Yazmelegi_ Asya140820 doktorunuza mutlaka sorun ve onaylarsa giderken sürekli 1 saatte veya en fazla 2 saatte bir durup 10 15 dl yürüyün hareket edin yoksa ayaklarınız siseblir
Plakkafa_ Asya140820 ben 20 haftalik kayseriden ankaraya gitmistim 5 saat suruyor ordada her gun aksaama kadar gezim bise olmadi ama yinede havalar çok sicak gebeliginiz riskli degilse bile doktorunuza danişın
Nhrr Asya140820 bende gideceğim hafta sonu doktora sordum sıkıntı olmaz dedi. 1.5 saatte bir durup yürü 15 dakika dedi. Sık sık mayonu değiştir dedi. Tatil iyi gelir başını güneşten koru vücudun guneslensin dedi.
Gulay_93 Asya140820 ben 30 haftalıkken ankaradan Fethiye ye otobüsle gitmiştim sağlık olarak problem yaşamadım sadece biraz ayaklarım şişti o kadar başka Bi problem olacağını düşünmüyorum
Asya140820 @Yazmelegi_ benim hamile olmadan da uzun yolculuklarda hep şişer gece çıkarız diye düşünüyorum büyük araba arkasına kendime yatak yapıcam doktoruma da mutlaka soracağım çok teşekkür ederim
Yazmelegi_ Asya140820 aybeb yatak yaparsanız kolay olur bide mayonuzu değiştirin sürekli ıslak kalınca enfeksiyon olabilir
Asya140820 @Plakkafa_ çok şükür şimdiye kadar herşey yolunda ilerledi doktor kontrolünden 4 gün sonra yola çıkıcaz inşallah oda onaylar çok teşekkür ederim