Kardenizz Bugün hastaneye gittim gebelik şüphem vardı kan aldılar fakat şuanda çıkan sonuç bu şimdi atacağım anlamadım hamilemiyim değilmiyim ne anlama geliyor
myavocado Kardenizz bu prolaktin süt hormonu değeriniz. Hamile olup olmama durumunu göstermez. Beta hcg sonucunuz çıkınca onu atın ona göre bakalım
myavocado Kardenizz bir tüp kan ile hem prolaktin hem beta bakilabilir evet.ama sonuçta doktorunuzun istediği değerlere bakılıyor ne istediğini bizim bilmemeize imkan yok, gebelik şüphesi ile gittiğinize göre herhalde beta istemiştir
Cagla-2434 Belki daha çıkmamıştır olmadı ertesi gün gidip tekrar sorun bu testin hamilelikle alakası yok
Hhh03 Kardenizz benimde şüphelerim vardı 0.95 çıktı varmı yokmu anlamadım benim reglme 1hafta var burda 0.25le öğrenen varmış
Kardenizz Kardenizz doktor yumurtalığın çatlamamış ama kan değerlerine de bakalım dedi yarın sabah çağırdı alttan muayene yaptı gebelik görünmüyor ama erken olabilir dedi adetim 5 gün gecikti
Nazli_3009 Kardenizz değerin yükselme durumu var 2 gün sonra tekrar ver 2 olup sonradan yükselen kişiler var