merakli-27 Deletedmom_115 birşey olmaz merak etme Rabbime emanet ler bir tepsi yemedin herhalde demi iki iç topak birşey olmaz
Deletedmom_115 merakli-27 doktorumda zaten olsana çok azdır sende çok az yemişsin bir daha dikkatli ol dedi şiddetli kusma ishal gibi şeyler olursa acilden gel dedi ama hiç bir sıkıntım yok şükür
Deletedmom_115 Tugbacim34 doktorumda zaten olsana çok azdır sende çok az yemişsin bir daha dikkatli ol dedi şiddetli kusma ishal gibi şeyler olursa acilden gel dedi ama hiç bir sıkıntım yok şükür
mervekazancicok Deletedmom_115 bence toxoplazma kan testini yaptır devlette ne olur ne olmaz önlem alırsın
Deletedmom_115 mervekazancicok şuanlık bir sıkıntım yok zaten bakteri olsa kusma baş dönmesi ishal falan olurmuş doktorum öyle söyledi sabah duruma göre bakacağım
Cihangir09 Deletedmom_115 o tarz zincir mağazalarda etli çiğ köfte satışı olmaz yasak çünkü etsizdir büyük ihtimalle
Deletedmom_115 Cihangir09 evet doktorumda öyle söyledi ama yarın yinede gidip öğreneceğim teşekkür ederim