Sumeyyeky ogretmenanne2024 günde en az 4 defa çişli bez alıyorsan yeterli demektir kaka sayısına göre anlaşılmıyor doktor bize bir bebek günde 10 dwfa da kaka yapar 10 günde 1 defa da ikisi de normal önemli olan çişli bez demişti
Selothatun ogretmenanne2024 kaka önemli değil diye biliyorum çünkü benim oğlum 6 aya kadar 4 günde bir kaka yapıyordu sadece. Doktorda bunun normal olduğunu söyledi anne sütü aldığı sürece sorun yok dedi. Önemli olan çişli bez sayısı. Birde aylık kontrollere gidiliyor zaten orda tartıyor
ogretmenanne2024 Sumeyyeky teşekkürler bebeğim daha bir haftalık ve dünden beri doğru düzgün emzirebiluyirum. Mama veriyodum.ve sürekli kaka yapıyordu bugün bir kere mama verdim hiç kaka yapmadi çiş yapmıştı sadece onun için merak ediyorum yetiyor mu diye
ogretmenanne2024 Selothatun teşekkürler bebeğim daha bir haftalık ve dünden beri doğru düzgün emzirebiluyirum. Mama veriyodum.ve sürekli kaka yapıyordu bugün bir kere mama verdim hiç kaka yapmadi çiş yapmıştı sadece onun için merak ediyorum yetiyor mu diye
Selothatun ogretmenanne2024 rica ederim siz anne sütü aldığı sürece çişli bez sayısına bakın gerisi önemli değil ☺️