Ozi12345 Kızlar kızıma aldığım alt iç çamaşırı hep araya sıkışıyor kilot denedim aynı boxer aynı oluyor nasıl tam beden alabilirim? Araya sıkışmasın diye 3,5 yaşında
muphem Ozi12345 kilosu nasıl? Kızım 3 yaşında ve minyon. Lcw den aldım bütün alt çamaşırlarını. Hiçbirinde böyle problem yaşamadım. 🤔🤔 bedenlerine bakayım bi
Minnosaannee Ozi12345 zayıf mi kızınız. Ben 3 yaşında ki oğluma hem baksır hem külot kullanıyorum hiç araya kaçmıyor
Alisde muphem boxer tarzinda 3 4 yas lcw den bakabilirsiniz guzel oluyor ic camasirlari baktiniz kucuk geldi araya giriyo 4 5 yas deneyin 🌸
merube trendyoldan hamile kilodu aldim 2 3xl cok rahat yaa 78 kiloyum. bende ust ariyorum suwenden aldim baya pahali suan ama sanki buyuyo memiklerim 😅
Nur0653 Ozi12345 ben kızıma LCWdan aliyorum beli yuksek popoyuda örtüyor sıkıştırma kaçma yapmıyor ama adını biledim.suan
Kayraninannesiii Ozi12345 ben ogluma lcw boxer aliyorum 4 yasinda 3 4kuxuk oluyo araya giriyo 5 6 aliyorum daha rahat oluyo buyk alin kucuk geliyodur
Makbule_199110 Ozi12345 ayni sorun benim.5 yaşında kızımdan vardi boxer ve bir beden büyük alarak buldum çözümü