bebegimolacak Yine ben geldiiimm, dün regl bitti bugün ilk testi yaparak başladım bu ay olur inşallah🤲🏻 birlikte takip edeliimm♥️
Maviss718 bebegimolacak bal çörek otu tarçın karışımını yumurtlama görene kadar kullam yumurta gelişmesini sağlıyor bugün başlayabilirsin hadi hayırlısı inşallah bu ay olur 🙏
bebegimolacak Maviss718 kuzum şu an hayıt suyu aspir yağı çörek otu yağı keten tohumu yağına başladım. Beralife sürpriz seti. Eşimde çakşır macunu ve keçiboynuzu özüne başladı inşallah diyelim olmazsa öbür ay aşılama olcak
Kubra001111 bebegimolacak İnşallah tutar canım sağlıklı beslenmeye de gayret edin bizde adetim bitince başlayacağız 🥰
bebegimolacak zlemceylan ohhh çok şükür senin adına çok sevindim inşallah güzel haberler verirsin bize 🤲🏻
zlemceylan bebegimolacak evet onların serileri de farklı oluyormuş benim aldığım çok koyuydu direk siyah gibi gösterdi
zlemceylan bebegimolacak evet bende ilk aldığım böyle koyulaşmıştır gibi geliyordu sonra tekrardan aldım o yeni aldığım direk koyu gösterir gibi oldu ama diğeri halen açıktı o koyu olan piki siyah gibi gösteriyor işte attım 🥰