Nergizos ilooo normal galiba canim 5+1 deyim. Dün gece benim de çok ağrıdı. Ama günlük ben burdayım diyen bir ağrı var sürekli. Rahim büyüyor embriyo yerleşiyor normal o.yuzden
FatmaKurtulus94 ilooo 18 haftalık oldum hala ara sıra ağrım olur çok normal. Rahim büyüyor bebek büyüyor :)
Nergizos Hale_canoglu merhaba kalp atışını ne zaman duydunuz tam olarak. Ben de 5+1 im bugün. Keseyi gördük dun
hubanurozbas- Çok normal canım kasık ağrısı göğüs ağrısı ve sanki adet olacakmış gibi ağrı oluyordu bende de 15 haftalık olduk arada hala oluyor bebek yerleşmeye başlıyor o yüzden ağrıların oluyor
ilooo hubanurozbas- anladım canım teşekkür ederim bilgilendirme için kötü bir durum olmasın da sağlıkla kavuşalım hepimiz :)
ilooo Nergizos ben 4 haftalıkken öğrendim hatta hasta olcam o yüzden ağırıyor sandım meğer hamileymişim :) o zaman dotkor da normal demişti
yadeee Nergizos biz sizinle hemen hemen aynı sayılırız bizde dün keseyi gördük ama embriyoyu göremedik siz görebildiniz mi
Nergizos ilooo aynen canım ben de. Bugün yarın regli olurum sanıyordum ped koymuştum çantama. Gecikince bı bakiyim dedim çift çizgi çıktı 😍
Zeynep9120 ilooo merhaba keseyi görüdnz mü yada bebeği görenlerde var öyle soraym hayırlı olsun bunarada yasamanz o agrıları gayet doğal🙏😍
ilooo Zeynep9120 merhaba evet geçen hafta cumartesi günü keseyi gördük çok şükür pazartesi gideceğim kalp atışı için :) çok teşejjğrker canım
Nergizos yadeee yok canım sadece kese gördük onu da vaginal gördük zaten. 4mm daha çok minik zaten. Embriyo için tekrar gideceğim haftaya çarşamba perşembe
yadeee Nergizos benim kese 13mm çıktı. Uygulamaya göre 6+2 ama doktorum 5. Haftanın başları dedi yani bir hafta geriden söyledi . Kese ultrasonda gözüktü