qusel Melike5567 Erbil çakar ve zeki şahinoglu. Erbil hoca 2500 kartla odersen 2700. Zeki hoca 3400 kartla odersen 3700
Civcivlerinannesi Ayse3478 mahmut güngör hoca harikadır kendine ait kliniği var. Çok detaylı inceliyor ve bir sürü fotoğraf veriyor
Havvacyln Nisan ayında medipol megada Başak Hanıma gitmiştik. Yüzünü göstermeyen kızım icin tam iki saat uğraştı. Her seyine cok dikkatli bir sekilde defalarca baktı. Ayrıca cok güzel fotograflar verdii. Biz o zamanlar 5200 e gitmiştik
kubikka Ayse3478 koç üniversitesi ebru çelik ben aşırı memnun kaldım :) aşırı dikkatli tek tek anlattı inceledi dönmeyen kısçeyi döndürdü ve gözleri açık bize bakarken foto verdi yaaaa baya 2 saatten fazla uğraştık bizde kahveler tatlılar yemekler :) file:///D:/Users/vb85259/Desktop/jhgjfgh.jpg ayy maşaAllah diyin :)
Mrvpkkn qusel 😂😂 insan alisiyo muayne ucretide 4600du ordaki doktorumun dogum 90bindi hicbiri normal degil malesef
Ayse3478 qusel canım yeni havalimanının orda oturuyorum burdan karşıya gidebilecek ne enerjim nede midem var 😂
YagmurCan11 Özel avcılar hospital perinatoloji uzmanı ali bey. 2 gebeliğimde de kendisine gittim çok ilgili kesinlikle memnun kalacağınızı düşünüyorum. Güncel muayene ücreti 4bin TL
qusel Mrvpkkn doğumun maç tl oldugunu sormaya korkuyorum. Onu nasıl vermedin. Şaka bir yana bı muayne için o ücret bana çok geldi gerçekten