Zeynp08 Kızlar ayın26sında sezeryan doğumum var 37+5 oluyoruz sizce iyi mi doktorum alalım dedi ? Kilosu 3020ydi
Nes7616 Zeynp08 neden 38 değil de 37 kilosu çok değil ki gayet normal bence 1 hafta daha uzatın 3300 falan olsun
yaasemin Zeynp08 neden erken biraz daha bekleyebılır çok acıl bi durum yoksa ne kadar beklerse o kadar iyi
Zeynp08 Eylul11 Problem yok şükür suyu şuan da iyi kordon boynuna yakın dedi beklemek istersen bekleriz ama bence pazartesi alalım dedi
asudey Ben şuan 36+3 üm, istekli sezaryen olucam doktorum 6 eylül tarihini verdi, bana da bu tarih geç gibi geldi bilemedim
Eylul11 Zeynp08 Yani doktorunuz daha iyi bilir tabi ama bir problem yoksa bir hafta daha beklenilebilir tabi siz bilirsiniz . Sağlıkla alın kucağınıza 🌸
Teacherr Zeynp08 kordon boynuna yakın olunca ne oluyormuş bilmediğimden soruyorum. Benım oğlum üç kere boynuna dolamıştı bir hafta geçmeden çözmüştü bi sorun olmadı şükür kırk haftaya kadar bekledim
Yigitalimomy @Zeynp08 Canım gerekirse iki günde bir git kontrole ama en azından 39 + lar olsun. Tabi herhangi bir problem yoksa. Benimde 38+1 im ters duruş duruyor. 39 dan sonra tarih verecek. Ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi
Zeynp08 Yigitalimomy Salı gitmiştim yarın tekrar gidicem bakalım kafam karıştı ya erken gibime geliyor sonra doktor bence alalım falan diyince kafam karışıyor kararsızım kızlar ya
Edckr Zeynp08 Bizim doktorumuzda bi problem yaşamazsak ve sezaryen olursa 39a kadar bekleriz demişti. Çok erken değil mi 37. hafta. Tabi bi sağlık problemi yoksa
Tugbacim34 @Zeynp08 şuan 37+5 oldum. Haftaya pazartesi kendi isteğimle sezaryen olacağım. Doktorum ne zaman istersen alalım dedi. Bu şekilde bile alsak küveze girmez dedi. Kilosu da 3100 falandı dün kontrole gittiğimde. Ben de pazartesi alalım 38i geçelim dedim tamam dedi