MerveA7 35+0′ım. Son 35 günüm kaldı 💕 Çok şükür haftalar önceden her şeyimi hazır ve nazır ettim 😂 Kalan tek şey derin ev temizliği. Onun da en zoru mutfak ve banyo. Bugün mutfak detaylı olarak bitti. Banyo da detaylı biterse diye düşünüyorum ama banyo hızlı kirleniyor, sanırım onun detaylı temizliğini sona bırakıcam. Holümde, yatak odamda ve bebek odasında dolap üzerlerini temizleyebilirsem geriye bir şey kalmıyor genel temizlik kalan çünkü. Pubis kemiği ağrısı yaşadığımdan rahat hareket edemiyorum. Vileda yaptıktan sonra oldu özellikle bu. O yüzden şimdiden en zor şeyleri (dolap üstlerini, içlerini silmek gibi) halledersem rahatlıcam 🫠😅
Yapmam gereken daha çok şey var. Kedimi köpeğimi veterinere götürmem lazım. Tırnaklarıdır, tüyleridir, aşılarıdır… Onları da bebişe hazırlamam şart, sadece bizle bitmiyor 🤣
Halılarımı vs yıkamaya vermiştim, onlar serilmeyi bekliyor ama üstlerine lastikli örtü mü alıp geçirsem diyorum 🙈 Koltuklarımın minderlerini de tek tek yıkayıp kurutmam şart. Makinem tek seferde bir minderini alıyor 🫠
Hastane çantamı kapatalı çok oldu şükür ama kişisel bakım malzemeleri ve babaya pijama, terlik vs koymadım henüz. Bir onlar var 💕