Gizemyunusduman Bsrakaplan benimde son ayım ramazana denk geliyor ama rabbim bizlere onun için izin vermişken boş yere zorlayipta çocuğumun günahına giremem zaten sürekli su içmemizi söylemişken doktorlar bütün gün susuz kalmak eminim ki zorlar
Merveee1 SevgibiR canım Bebek her türlü beslenir anne yiyince Bebek de yiyor anlamına gelmiyor zaten sadece açken tansiyon düşük olabilir anne baygınlık geçirebilir halsiz kalabilir bunlardan dolayı
SevgibiR Merveee1 bnce acıkır 🤣 yemek yiyince bebek kimildamaya başlıyor hareketleniyo bazılarina dr ultrasona girerken çikolata ye diyor demek ki bebek de hemen yiyor 🤣
Merveee1 SevgibiR hayır o zmn 24 saat yiyelim Bebek de yesin anne karnındaki bebek plasentadan beslenir nefes alma alışverişini yapar Siz çikolata yiyince direk bebeğin de mi yediğini düşünüyorsunuz 😁
SevgibiR Merveee1 hyr ama yemeklerin tadini aliyorlarmis belli bı aydan sonra bebekler burda da yaziyo 24 saat yemeğe gerek yok 🤣 diyetisyenler belli bı beslenme programı hazirliyor ztn üç öğün arti ara öğünler diye
ValideSultan Bsrakaplan benimde son ayıma denk gelecek yaz sıcakları susuz kalmak iyi değil diye düşünüyorum ki zaten farz değil hamileyken
Merveee1 SevgibiR işte diyorum plasentadan besleniyor diye siz anne aç kalınca Bebek de aç kalır diyorsunuz ben ona istinaden o zaten besleniyor diyorum plasentdan tat alma veya almama hakkında yorum yapmadım ben