Sumeyye7322 panik atağı 4 senedir yaşıyorum. Okadar yoğun ki hemde ilaçlar kullandım yuvam yıkıldı bunu yüzünden vs. Hamile kalınca bende doğuramam bn derdine düştüm. Ki doğum başladığı an doktora ilk dediğim bnm panik atagim var bn doguramam ölürüm burda. Sus devam et dedi. Devletti bnmde. Doğumda öyle böyle kötü değildi. Oğlum kiloluymus dogamiyor en sonunda kalbi durdu. Doktorlar bebeği kaybettik dedi bn o an bayıldım sadece. Snra tekrar gözlerim açıldı doktor karşıma geçti. Bak canım allah bı mucize verdi şuan sana oğlunun kalbi hiç beklemiyorken tekrar atmaya başladı. Lütfen bize yardımcı ol ve güçlü ikin dedi. Bn dedim bnm panim atagim var bn ölüyorum heralde. Sus şimdi panik atagin zamani değil oğlun gelsin snra gecir dedi. Normalde olsa o korkuyla bn hastahanelik olur sakinlestirici alırdım ama hiç panik atak tutmadı. O halde doğuma devam ettim oğlum çıktı. Hala bnde panik yok bişey yok 😅 En son dikiş kismina gelince doktor dedi şimdi sana sakinleştirici yapicam çok yoruldun biraz dinlen dedi. Dikiş falan atarken uzun sürdü bnm yırtılma çoktu diye dikildi olmadı soktuler bidaha diktiler falan. O zamanlarda hep uyudum. Snrasi zaten mükemmel yani demem o ki. O an kendini sadece evladına verirsen inan tutmuyor. Hep tutcak diye bekledim ama tutmadı bni. Allah yardım ediyor bnce ya. Yine hamileyim. İlacı falan bıraktım. Yine korkuyorum evet ama umursamıyorm. O an ne gerekiyorsa onu yapacak doktor zaten. Panik atak öldürmüyor bunu kabullendim artık. Senelerdir ölmedim o anda ölmem heralde