Senos61 Nurak yaa dün yaptım bu Clean Pink markasında hiç çıkmadı bunu da bugün 1 saat önce yaptım bu şekilde çıktı ama emin olamıyorum birde bu ay hiç değerlendiremedik yumurtlama yüksek dönemini falan
Gizem1992 Senos61 bence normal kaset test yap onda daha kesin çıkıyor sonuç bnde adetime 2 gün kala erken gebelık yaptım çıkmadı ama hamileydim
Gizem1992 Senos61 daha var aslnda bence yapma bekle benm adetim 5 gün geçince çıktı şimdiden yapıp cıkmazsa üzülmeye gerek yok cnm
Senos61 Maviniz sabah ya da 2 gün sonra tekrar yapmayı düşünüyorum bakalım inşAllah çıkar ya 2 Haziran da dış gebelik yaşadım kürtaj oldum umarım bu sefer olur
ipos Senos61 bu test için yanıltıcı diyorlar. Çizgiyi ben de göremedim açıkçası isterseniz prodoctor erken gebelik testi alıp yapın
Senos61 Zer_eftelya maalesef regl oldum hemde 2 gün önce erkenden bugün 3.gün ama kanamam bitti gibi neden bu kadar kısa sürdü anlamadım
Senos61 Zer_eftelya ay inşAllah ya kürtajdan sonra kalamıyorum hamile ve çok can sıkıcı bir durum. N’aptınız sizin var mı gebelik ?