koza08 Ftrhn inşallah teşekkür ederim. Sadece yumurta çatlatma iğnesinin etkisi olmasından korkuyorum ama üzerinden de 10 gün geçti. Bakalım kan vereceğim tarihi bekliyorum. Artık inşallah nasip olsun güzellikle 🌸❤️
Ebru567- koza08 bat 23 benin prdoctor hiç çizgi çıkartmıyor başka test adete 4 gün içe pazartesi çift çizgi çıkarttı bugün gene aynısını aldım denicem prdoctor beta 100 olduğunda gösteriyormuş diye söyledi bi arkadaş inşallah hamilesindir bende negatif çıkartıyor bu test
koza08 Ebru567- inşallah öyledir daha önce hiç bu testi kullanmamıştım. Diğer testlerde önceki aylar hiç çizgi yoktu. Sadece çatlatma iğnesinin etkisi mi diye endişeliyim. Allah bekleyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️🌸
Ceylinnn8 Tgb_smh bende 5 test vardı, adete yakın hergün birer tanesini yaptım son kalanıda dün sabah yaptım silik çıktı. Yanılma payı yoktur dimi, hem öyle olsa diğer 4 nde yalancı pozitif vermesi gerekirdi
koza08 Tgb_smh biraz yukarı çıkın açtığım postun fotoğrafına bakın. Benim de kan negatifti. Testte çift çizgi görünüyor.