Kubrakaraduman Islak mendil kullandıysanız hangisini kullandınız yada bu alt temizleme pamukları oluyor onlardan mı kullandınız acaba?
Zynpgltknn Kubrakaraduman iki oğlumda da direkt ıslak mendil kullandım yıkamadan zaten içeriği temiz olanlardan aldım bir sorun olmadı
HmerveK Gamzebz hastanenede peki nasıl kullandınız? Ben de doğum çantama pamuk koydum ama sıcak suyu nasıl bulacağız.
Nymphadoraa Kubrakaraduman ıslak mendil kullanmadım alt temizleme pamuğu kullandım. Hatta şimdi hava sıcak kaka yaptığında hemencecik altını yıkarsanız daha temiz olur pişik olmaz. Ben o şekilde yapıyordum
surprizbebe Kubrakaraduman ben pamuk aldım ama çok pahalı ya nasıl olur bilmiyorum daha doğum yapmadım
Kubrakaraduman surprizbebe evet bende henüz doğum yapmadım ama gerçekten pahalı bi paketi ne kadar gider bilemiyorum da
Damlaozzz Kubrakaraduman Sleepy bionatural almıştım pişiğe döner gibi oldu direk alt temizleme pamuğuna geçtim
Badehandekuzey Kubrakaraduman pamuk ve su ile temizlendim çünkü yara oluyordu teni hassas yeni doğanın
Xxxxci Badehandekuzey normal içme suyu mu kullandınız acaba ? Bende hastane için pamuk aldım yanına su mu koymalıyım
Nananan Kubrakaraduman pamuk kullandim ben ama normal Pamuk alt temizleme pamuğunu normal pamuk zannetmiştim😬😂suyla ıslatıp temizliyordum cahillik işte 😂
Badehandekuzey Xxxxci içme suyu ama ısıtıyordum ben yani ılık su ve pamuğu ıslatıp sıkıyordum silip atıyordum
Melikeylmz99 Islak mendil kullandım hala da kullanıyorum. 4.5 aylık bebişim. Önemli olan bebeğinin altının kurulanıp kapatılması. O alt temizleme pamuğu ile de kurulayıp kapatıyorum.