Anonimanonim Sat a göre 6 haftalık Ultrasonda 5+1 İleri dönemlerde sat ile uyuşuyor mu yakalıyor mu haftasını 😊 nasıl oluyor
Mervealya1992 Anonimanonim okdrdan bısy olmaz bırbırını yakalar bnmde 5+2 yken 4+6 oluyoffu 7. Haftada adete gore öne bıle gectı
Bir_nazenin01 Anonimanonim ay bende sizin gibiyim yarın da benim kontrolüm var dar a göre 6+0 ama usg göre 5+1 bende merak ediyorum umarım haftasını yakalar bebişler
HazelSeren Anonimanonim benımde sat 10+4 ama doktorda 8 hafta içinde canım öyle dedı bana gec döllenme
Dilekulgtt Anonimanonim endise etme ben kizimda 2 hafta geriden geliyordu hicte problem olmadi sag salim dogdu
Bir_nazenin01 Anonimanonim bizde aynı belli belirsiz dedi doktor bebek gibi bir şey gördü umarım yarın güzel haberler alırım 😍
Anonimanonim Bir_nazenin01 7.2 mm mi demek acaba gerçi hiç bilmiyorum 😁 bende de yanlıs hatırlamıyosam 0,98 cm yazıyordu
Anonimanonim Bir_nazenin01 ya bir şey sormak istiyorum kan test sonuclarında çıkan değeri yazmaları gerekirsen “refleks test” yazıyor bu ne demek biliyomusunuz