Merveee1996 Aynı günlerde olan varmı aramızda 5 günümüz kaldı hanfendinin keyfi yerinde çıkmak istemiyor galiba 🤔😂😂
Hulya-003 Merveee1996 10 gün de bizim var o kadar bunaldım ki akşam sabaha kadar ağladım sıfır şaka 🤣🤣
Lenaa1 Merveee1996 Bende aynı gündeyim 😉 Arada yalancı sancılardan başka ne gelen var ne giden gerçekten ☺️
Hilalll1616 Merveee1996 benim de 9 gün var bebek 2 gündür o kadar hareketli ki ne yatabiliyorum ne yüeüyebiliyorum. Normalde son haftalarda hareket azalır diyorlar benimki normal mi ki bu kadar
BeyzaMutlu Hilalll1616 benim de 9 gün gösteriyor uygulama bakalım 😅 aynı şekilde ne uyutuyor ne yatırıyor valla Allah yardımcımız olsun deliksiz uykuya hasret kaldık resmen🥲
Hilalll1616 BeyzaMutlu peki çarpıntınız var mı ? Bebek hareketler arttığından beri bende çarpıntı da arttı 2 gündür
BeyzaMutlu Hilalll1616 bende nefes alamıyorum çarpıntı değil de mide yanmam da çok ikisi beni mahvediyor
Hilalll1616 BeyzaMutlu bende de mide yanması çok şiddetli, çarpıntı için de acile gittim ekg normal çoktı. Kendimi takip ettim biraz da bebek ne zaman çok hareket ederse o zaman benim çarpıntım artıyor, baskı yapıyormuş sanırım
Yenianne2558 Bizimde 7 günümüz var uygulamaya göre daha yalancı sancılarım bile yok şaka gibi bende oturup ağlıyorum gerçekten geceleri uyuyamıyorum bakalım napıcaz pazartesi kontrolum var 🥹 hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah