zkd34 Merhaba, doğumuma az kaldı. Doğum sonrası için çocuk doktoru arayışına girdim. Anadolu yakasında ilgisinden memnun kaldığınız doktorları önerebilir misiniz?
Reyhan00 zkd34 kesinlike ve kesinlikle çamlıca medipol murat cömert efsane doktor gidersen daha vazgeçemezsin en büyük şansımız kapısında kuyruklar oluyor instagram sayfasıda var bakabilirsiniz
Civcivlerinannesi zkd34 medivia da tahsin hoca ve ekibi çok iyi ama aşırı yoğun çok ilgili bi doktor randevu bulmak zor. Medistate çocuk bölümündeki doktorlar ise alanında baya ünlü duyulmuş kişiler.
G_M_Z zkd34 Çamlıca Medipol hastanesinde Murat Cömert kesinlikle o kadar ilgili ve işin ehli biri ki asla pişman olmazsın
Reyhan00 G_M_Z evet çok iyi bir doktor dogum yaptıgım gece şansıma denk geldi bana hemen ilaca basvuran bir doktor degil 2.cocugum olcak yeniden murat beyle devam
G_M_Z Reyhan00 kesinlikle benim de ikinci hamileliğim tekrar Murat hocaya gideceğiz inşallah babacan yaklaşımları halden anlaması öncelikle anne ve bebeği düşünmesi kalıplaşmış doğrulardan ziyade gerçekten işe yarayacak bilgileri verip ona göre tedavi uygulaması beni çeken özelliklerinden