Zhra76 Kızlar bebeğim 22 günlük 60 cc mama veriyorum bebeğim doymuyor mu anlamadım sonrada memeden ayrılmıyor ağlıyor mümkünatı yok susmuyor anca meme de mama oranı mı az geliyor acaba artık
Damlaozzz Zhra76 Mamsel çay alın ebebekten ben faydasını gördüm sütte artış oldu benim bebeğim de 28 günlük nadir gün içinde mama takviyesi yapıyorum çayda kimyonda var gaz sorununu da kesiyor
staRmama Zhra76 canım kusması çok normal. Bizimki de fışkırtarak kusuyordu 2.5 aylık hala ara sıra oluyor. Süt için emziren anne çayları falan ondan dene istersen bir de bol bol sağım yap, bayağı artıyor o şekilde.
Zhra76 staRmama çay ne çayı sağımda yapıyorum 60 cc yi geçemedim dedim daha da gelmez böyle gider herhalde moralim bozuldu
Rabiul Zhra76 bende mamsel kullanıyorum süt arttırıyor gerçekten çok faydasını gördüm 90 fazla gelebilir emzik dene tutuyor mu ? Emziği ağzından fırlatırsa sürekli açtır bizimkini öyle anlıyorum çekip süt gelmeyince ağzından fırlatıyor
Zhra76 Rabiul teşekkürler. Canım emziği ağzına bile almıyor demek ki açmış çocuğum normalde güzel emiyor oysaki
Damlaozzz Zhra76 Görsel atılmış 😊 aynısını kullanıyorum bende araştırmadan ebebekten almıştım ama gerçekten işe yarıyor deneyin mutlaka
Rabiul Zhra76 görsel atayım canım , hipp bende denedim ama mamsel daha güzel arttırdı emzirdikçede artıyor