Minikmucizem123 Merhaba sevgili anneler adet tarihime 1 gün kala evde test yaptım iki çizgi çıktı ama ikinci çizgi ilki kadar net değildi ertesi gün kan verdim beta hcg sonucu 146.8 çıktı tekrar kan vermem gerekiyormu acaba
basakc36 Minikmucizem123 Gebelik yeni olduğu için test silik olmuş olabilir.Betaya göre hamilesiniz bi gün sonra tekrar kan verin.Hayırlı olsun 🌺
Cansu-2600 Minikmucizem123 Gözünüz aydın 🌸 bir kaç gün sonra tekrar kan verebilirsiniz yükselişe gececktir değeriniz şuan hamile gözüküyorsunuz 💕
Brcuburci Minikmucizem123 iki günde bir aynı verdiğin yerde ver artışları varsa bidaha verme canimm☺️ 5.haftada kese görünüyor.son adet başlangıcından itibaren say
blackeagle Minikmucizem123 evet daha çok yeni 2-3 gün sonra tekrar kan verin 2ye katlanıyorsa değer sağlıklı gebelik vardır 🌸
Minikmucizem123 Brcuburci Son adet tarihimi uygulamaya girdiğimde şuan 4+3 yazıyor ama doktora şuan gitmek istemiyorum bi arkadaşımda daha gebelik erken olduğu için keseyi karından ultrason ile Göremedikleri için alttan bakmak istemişler ondan dolayı 1 hafta daha beklemek istiyordum
Edanur60 Minikmucizem123 evet bencede şuan gitmeyin 6 yada 7 haftaya doğru gidin hem bebeği hemde kalp atışlarını duyarsınız
Minikmucizem123 Edanur60 teşekkür ederim 🙏 Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı