metemom_ Evett kızlar erken doğum riski hastahnede yatma vs derken bebeğe gelme diye diye küstürdüm sanırım gelmiyor 40 haftalık olduk bu gün doktora gittim bir hafta daha bekle bebeğin durumu iyi dedi ama dayanacak gücüm kalmadı nasıl gelecek bu bebişler 🥲
Ece5454 metemom_ ay hatırlıyorum seni 35 de mi ne hastane gitmiştin hemşire alttan bakarken hata yapmıştı diye hatırlıyorum 😂
dogurangaplumba metemom_ ahahahah ilaydayla dalga geçtin mi kız sen o da 42 haftalık gelmisti 🤣🤣 geç gelen bebek sakin oluyor mıymıntı oluyor iyi oluyor kız sağlıklı ya bırak ne zaman gelirse gelsin ama artık hareketlerini iyi gözlemle hareketliliğin azalma olursa yada bir kac saat hissetmezsen aksatma git 40 dan sonra iyi olmuyor hareketsizlik
Ayvareceli metemom_ bende 39. Haftayım valla her gece inşallah gece sancım olurda uyanırım diye yatıyorum sabah hayal kırıklığı uyanıyorum 😪
Ebru_y dogurangaplumba geç gelen bebek sakin oluyor mıymıntı oluyor iyi oluyor Hicte değil bence😂40+3 te gelen kızım kuduruk 4 yaşını doldurdu hala yorar beni😂
Gorkemm dogurangaplumba kim diyor onu ya benim oğlum 42 de suni sancı ile geldi ne uyku sever ne oturmayı sever aşırı hareketli aşırı inatçı 😂
dogurangaplumba Gorkemm Benim çocuk niye mıymıntı o zaman tembel hayvan gibi yerinden 3 güne zor kalkıyor çevremdekilerde öyle ama uyuşuk çok🤣🤣
Gorkemm dogurangaplumba valla bilmiyorum ama bizimki çok fena yani ne oturma ne uyuma hiç aklı fikri oyunda muzurlukta ortalığı nasıl karıştırıp dağıtabilirim de dolaplara kilit takıyoruz onları açıp kapatmayı öğrenmiş rahat rahat alacağını alıp kapatıyor aklı anca hinliğe çalışıyor 😂😂
Gg5348 metemom_ ayy ben de merak ediyordum seni sağlıkla gelsin inşallah çiçek gibi bir doğumun olsun 🙏🏻🌸
dogurangaplumba Gorkemm yaaa yeriiimmm😍😍 benim kızda bebekken öyleydi cok oyuncuydu zor uyuturdum hep oynamak isterdi ama zamanla uyusuk bisey oldu 🤣🤣