Merii44 Kızlar merhabaa malatyaya yeni taşındım detaylı usg yaptıracağım yer önerir misiniz 🥹 birde araştırma hastanesinde detaylı usg nasıl yapılıyor gidip memnun kalan var mı ücretsiz zaten de memnun kalmakta önemli yardımlarınıza açığım ❤️❤️
Eylullxx Merii44 selamlar Ben özel klinikte Bayram Kahraman a yaptirdim detaylı ultrasonu çokta memnun kaldım.
Sergul1425 Merii44 bn ikili taramayı Turgut Özal tıp fakültesinde yaptırdım 45 dk baktı hoca nasip olursa detaylı da orda olacak randevum var Rauf melekoğlu yaptı ücreti 1468 tl ama çok iyi doktor
Merii44 Eylullxx radyolog diye biliyorum kadın doğumdan anlıyor mu renkli mi bakıyor birde eşimiz giriyor mu yanımıza çok soru sordum kusura bakmayın:))
Eylullxx Merii44 evet radyolog detaylida onemli olan sey bebegin organlarının sağlıklı olmasi onu kontrol ediyor esinizde yaninizda girebiliyor ayrica yaklasik 30 dk sürüyor
Beren44 Merii44 turgut ozal arastirma hastanesinde rauf hoca perinqtoloji doktru gebeliginizin ilk aylarında almanız lazım malesef randevu yok kaç haftaliksiniz siz hangi doktra gidiyorsunuz
Beren44 Merii44 28+4 haftaligim egitim arastrma hastanesinde fatih yigite gidiyorum hemde özele gidiyorum.
Beren44 Merii44 park hastanesinde özlem hanima gidiyorum ilgili guler yüzlü bir doktor ayrica kızımın doktoruydu memnunum