Birkatibe arsveuras mart başında olacak inşallah. Cinsiyeti öğrenmemize 2 hafta var tahmini. İnşallah kızım olr. 🥰🥰
arsveuras Birkatibe aaa süper . O zaman cinsiyete bir şey diyecek oldu mu 🤩 bende cuma gideceğim 14+1 olacak o gün o zaman bana da söyler eğer görürse demi . 🤩
Birkatibe arsveuras söyler cnm eğer pozisyon uygun olrsa ben 2 oğlumu 11. Haftada öğrendim. 9+2 ykrn gittim 3 hafta sonra gel ddi burun kemiği ve ense kalınlığına bakılacak ozmn görürse cinsiyeti de söyler bizim doktor. Genelde söylüyormuş 11 haftadan sonra
arsveuras Birkatibe yaaa harika . ☺️ inşallah bende öğrenirim ya ona göre evde bir şeyler yaparım bari sıkılıyorum boşboş😍
Birkatibe arsveuras cnm maşallah ilk bebekte ayrı bir heyecan oluyor. Aklıma geldi hey gidi günler. Şimdi 3. Çocuğum olacak ama 7 yıl aradan sonra 😀
Aslaninannesi_ arsveuras 11+5 de ikili teste girerken çikolata ve vişne suyu içtim bide merdiven indim çıktım bacakları açıktı gördü doktor
arsveuras Aslaninannesi_ maşallah ya ne güzel . ☺️ bende geçen gittim meyvesuyu vs içtim yok bacağı bağdaş kurmuş göstermedi ☺️