papatya_hy Kızlar Ben 6 gün önce ilk aşılamamı oldum ve 2 gün sonra da progesteron değerime bakılacak yumurtam sağlıklı çatlamış mı diye sizin aşılamadan sonra değeriniz kaç olmuştu, ve aşılamanız tutmuş muydu 😊
Uktem4 papatya_hy bende bu ay aşılama yaptım benim doktorum bakmadı hiç 9. Günüm şuan sen neden aşılama yapmıştın
papatya_hy Uktem4 aaaa neden bakmadı ki benim doktorum normalde de femera veya Klomen kullanırken de istiyordu bu hormonu çünkü yumurtam çatlamısmı çatlamamıs mı çatlatma iğnesi yeterli gelmiş mı gelmemiş mı bakıyor bazılarının iğne çatlatmaya gücü yetmiyor farklı iğne veriyor mesela. Ben pkosluyum sizde mı aşılama oldunuz sizin sorununuz neydii
Uktem4 papatya_hy bende pcosluyım düzenli adet olurum kilom ideal sadece görünüm var bende 3 senedür hiç olmadı gebelik
Uktem4 papatya_hy 3 tane büyümüştü ilki 18 diğeri 14 15 dedi 18 olan kendiliinden çatlar değerlendirin demişti 14 15 i büyütüp aşılamayı onlara yaptık
Adakiz44 Uktem4 femara mı kullandınız klomen mi acaba benim 2. Aşılamaya başladık yine frmera kullan buda tutmazsa ilaçlı aşılamaya geçicez dedi ilaçlı ne oluyor bilginiz var mı 🙏
papatya_hy Uktem4 bende 5 tane büyüdü sol da 3 tane 17 küsür sağda 2 tane biri 20 küsür diğeri ise 22 küsür coğul gebelik olabilir bunu riske almalıyız dedi doktorum bugün 6.günüm beklemedeyim. 😕
papatya_hy Betbet98 yumurta çatlamış mı çatlamamıs mı ona bakılıyor benim progesteron 62.6 çıkmıştı çok güzel dedi dr ama dün 9.gündü test negatif çok üzgünüm
Uktem4 Adakiz44 ben gonalf kullandım canım 900 lük o şekilde büyüttüm zaten bende pcos var yumurtalarım kalitesiz en kaliteli oyle olur diye onla büyüttük
Betbet98 Aşılamadan 1 hafta sonra bakıldı mı progesterona ? Kaç çıktı ve progesteron neyi gösteriyor hamilelik mi
Gamzeliiiiiiii Bende aşılama oldum ilk kez 24 Temmuz çok şükür tutu polikistik över vardı aşılamadan sonra kendime çok dikkat ettim bol bol muz yedim bol bol dinlendim ani hareketlerden kaçındım doktorlarımız normal hayatınıza geri döne bilirsiniz dedi ama ben pek dinlemedim dikkat ettim sürekli yattım ilişki önerdiler düzenli onları uyguladık Şuan iyim 6+3 hamileyim rabbim isteyen herkeze nasip etsin☺️
papatya_hy Gamzeliiiiiiii kaçıncı gün test yapıp öğrendiniz acaba benim dün 9.gündü beta negatif daha doğrusu halen iğne etkisi var