AlyaSu [bilinmeyen] canım birşey olur mu olmaz mı bilmem ama sonuçta detaylı bir şekilde görmüş olacağız ben yarın yaptırıyorum
Gizem_miros [bilinmeyen] mutlaka cektirmelisin bebegin her bir detayi orada cikiyor ve ona gore onlemler aliniyor
Englishteacher [bilinmeyen] ben araştırmada yaptırdım 9 da gittiğim hastaneden 5.30 da çıktım sebebi de doktor bebeğin yüzünü göremedi diye 🤷🏻♀️ Sen karar ver önemli mi değil mi 🤔🤔
Benay Englishteacher bende aynı sırf kafasını göremedim diye az mı merdiven indirdi çıkardı bana 😂😂 git tatlı ye merdiven in çık göremiyorum kafasını dedi bende olmuyorsa zorlamayın dedim mecburuz bakmaya dedi iki kere girdim detaylıya ben
dilosss Kesinlikle yaptırmalısın. Bebeğin tüm organlarına detaylı bir şekilde bakılıyor illa sorun olacak diye değil ama herkeste bir ihtimal var. Önlemini al
AlyaSu Gzddlk aynıyız desene mayısın sonunda da inşallah doğum hikayemizi paylaşırız 😊 cinsiyeti ne canım 😊
Migrenligebe [bilinmeyen] bir sorun varsa erken mudahale veya onlem icin detayli bence cok gerekli. Misal benim rahmi besleyen damarlardan birinde tikaniklik goruldu ve fazla tuzlu yemem yasaklandi.
Englishteacher Benay ayyy o gün yemediğim şey kalmadı acı üstüne tatlı üstüne ekşi üstüne kahve yok göstermedi 😂
Gzddlk AlyaSu erkek canım 27 mayıs gözüküyor doğum tarihi de planlı sezeryan olacağı için 38i doldurunca alırız dedi doktor senin cinsiyet ne canım
Sedahatice Yaklaşık 3 gündür detaylı ultrasonla uğraşıyorum oğlum sağolsun yüzünü göstermiyor önemli olmasa bu kadar üstüne düşmez doktor bence yaptırmalısın önemli bir sey
Benay Englishteacher inatlar inat hele benimki aynı babası daha doğmadan çektiriyor bana onca zahmeti ben çekeyim o gitsin babasına benzesin 😂😂olacak iş mi be bu 😂😂
Belinayy [bilinmeyen] canim yaptirmak gibi tabiki mecburiyetin yok ama bebegin icin imkanin var ise yaptir cunku adi ustunde detayliultrasyon seni nelerin bekledigini bilmek cok onemli. Bazen bi sorun olabiliyo anne karninda yada dogumdan hemen sonra mudehale edilmesi gerekn seyler oluyo keske dememek icin yaptirmak enniyisi. Tabi herşeyin en iyisini Allah bilir ama tebbirde almak lazim
Gzddlk AlyaSu maşallah benim ilkide sezeryan oldu buda sezeryan olacak Allah izin verirse . Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
SevgibiR [bilinmeyen] yaptır hastalık bişi varsa çıkıyor ben yaptırinca çok rahatladım valla 😁 bişi yokmuş diye