Aktpe Kızlar benimde dün gece kanamam oldu sabah doktora gittim bebeğe baktılar keseden kaynaklı değil dediler kalp atışlarını da duydum çok şükür ama ilaç vesaire başka bişey vermediler ne yapmam gerekiyor bilgi verir misiniz
Hasret72 gonulmusic Bende riskli gebelik yaşıyorum. 12 haftalığım halen riskim var ilişkiye girmem yasak zaten de büyük ihtimalle doğuma kadar girmem Eşim de bundan korkuyor. Yani bebek daha önemli doktor yasak.kalkti desede girmem ya ben
Cigdm725 fatmakyn düşük olsa çeşmeden akarcasina gelir kan o yanlış ilişki den olmuştur benimde oldu doktorumu aradım progestan yazdı o düşük önleyici fitil 1 hafta kullandim şimdi şükür 20. Haftayı devirdik🤗
fatmakyn Cigdm725 teşekkür ederim canım iğnelerimi yaptım iki tane kaldı hapta kullandım yattım hep kanama geçti çok şükür
Glstmr Bende bu gece oldu 36 +3 haftalığım beveğim hareketli ama kanama oldu sabahıbekliyorum doktora gitmek içim
fatmakyn Kızlar iğneleri oldum artı ilaç kullanıyorum bebek düşmesin diye ama vajinamda hissediyorum bebeği bu durum geçici mi yoksa öyle mi olacak 9 ay daha iki aylığım