Niloyaaaaa Ss4 bende 36+4 üm belden aşağım çok ağrıyor vajinamın oradaki kemik çok acıyor yürürken bacaklarımı açamıyorum resmen 🥴 sola sağa yatmaktan kalçamda geçmeye ağrılar oluştu bacaklarıma vuruyor hiç uyutmuyor 😥
Ss4 Niloyaaaaa benimdee aynısı, kemiğim ağrıyor resmen. Normalmi düşünüyorsunz dogumu🫠dogum streside başladı sanki bnde
Niloyaaaaa Ss4 normal istiyordum ama suyum bebek iriliğinden fazlaymış bu yüzden doktorum erken almam gerekecek dedi mecbur sezeryan olucam sanırım 🥴 bu da beni iyice korkutuyor hem doğsun artık istiyorum hemde inanılmaz korkuyorum doğumdan 😬
Niloyaaaaa Ss4 siz normal doğumu mu bekleyeceksiniz? Rabbim yardımcımız olsun inşallah sağsalim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥹
Melismelo Catı ağrısı o, bebek baskı yaptığından 30. Haftamdan beri vardı malesef pek caresi yok cok cektim bende, magnesium kullanın ve karnını destleklicek bel kemerleri vs satılıyo hamileler icin onlar iyi geliyo ağırlığınızı hafifletiyo
Niloyaaaaa Melismelo doktorum magnezyumu günde 2ye çıkardı ama hala geçmiyor doğunca rahatlıcam sanırım 🥴
tulayyarsln Bendede vajinal ağrı var. Normal doğum istiyorum nasipse. 36. Haftadayım bende. Günlük 10.000 adım at dedi doktorum. Ananas yiyorum. Plates hareketleri ve youtubeden doğumu kolaylaştırıcı hareketler yapıyorum. Hurma yiyorum günlük. İnşaAllah kesi yırtılma dikiş olmadan bir doğum yapmak istiyorum ilk gebeliğim 🌸 doğumdan korkmuyorum niyeyse içimde hep güzel hisler var doğumla ilgili inşaAllah rabbim tüm hamişlere güzelce istediği gibi bebeklerine kavuşmayı nasip etsin🤲🏻
Ss4 tulayyarsln bende ananas ve hurma için 38. Haftayı bekliyorum, baslıyaym o zmn :) günde kaç hurma?
tulayyarsln Ss4 doktorum gün içinde 3 akşam 3 olmak üzere 6 tane önerdi. Acve ya da yaş hurma dedi. Ben acve hurması buldum ondan yiyorum 🥰