Prensiminannesiyim Prenseslerim_ adet olcakmış gibi hissettim aynıydı tüm belirtiler düzensiz olduğum için o belirtilerden anlardım 2 güne adet olurum dedim çünkü hep böyle olurdu göğüslerde şişlik kasık ağrısı bel ağrısı olur en fazla 2 gün sonra adet olurdum fix böyledir ama baktım 4 5 gün geçti göğüs hassasiyetim inanılmaz arttı bide o kadar şişti ki hayatımda hiç bu kadar kocaman göğüslerm olmamıştı (şimdi de çok sütüm var ondan mı acaba bilmiyorum) 🤷🏻♀️
Mrvtrk Birebir regl sancılarım vardı. Tek fark meme ucu hassasiyetim vardı dokunamıyodum bile. Beni tek şüphelendiren o oldu
yadeee Bende hiç hamilelik belirtisi olmadı. Bildiğiniz regl olcam sandım regl ağrılarım vardı. Mide bulantısı kusma hala yok şükür. Göğüslerim acıyordu ama zaten regl olmadan önce de oluyordu. Özel hiç bir semptom gözlemlenmedi bende.
Hilalalcan1 Benim en büyük belirtim uykuydu sürekli uyuyordum. Göğüslerim her regl öncesi ağrırdi ama uçları ilk defa ağrıdı. Ve beyaz akıntım vardı
gamzeduman45 Benim kasıklarımda regli ağrısından farklı bir ağrı vardı tabi bunun bir hamilelik belirtisi olduğunu bilmiyordum sonradan öğrendim.
denizleo09 Göğüs bölgemdeki damarlarım belirginleşmişti. Daha önceki hamileliğimde de aynı belirti olmuştu o yüzden ben yine ilk buna dikkat ettim. Ağrı, bulantı gibi belirtiler hep sonradan eklendi bende.
Niloyaaaaa Prenseslerim_ sadece normal regl belirtilerimden farklı 2 belirti yaşadım birisi regliden 1 hafta önce göğüslerimdeki aşırı hassasiyet dokunamıyordum diğeri de reglimden 2-3 gün önce başlayan bel ağrısı normalde hiçbir zaman regli öncesi bel ağrısı yaşamadım bu yüzden şüphelenip test yapmıştım