Sanırım 25 haftalıktım bahsettiğinin aynıları hatta beterini yaşadım. Nezle, grip, ateş, boğaz ağrısı, vücut ağrısı bildiğin kombo oldu hepsi aynı anda geldi. Ki 22 aylık bide bakmam gereken oğlum var. Doktora gitmedim açıkçası çünkü verilebilen tek ilaç PAROL. Evde Parol içtim 6 saatte 1 kere. Çok sık gibi geliyor ama inan o saatin gelmesini bekledim 2 gün boyunca böyleydim. Aşırı terledim ter attım. Uyuyamadım çok zorlandım ki uyku çok severim. Çok sık duş aldım. Ter üstümde kurumasın diye gece çok sık üstümü değiştirdim. Günde 2-3 kere önce bir limonu sıkıp direkt fondip yaptım hemen arkasından 1-2 yemek kaşığı bal yedim. Hem grip hem boğaz ağrısı olunca hem c vitamini hem boğazım yumuşasın diye uğraştım açıkçası. Sesim falan komple gitmişti. Derken sanırım 4. Gün sesim hariç komple kendime geldim. Şimdiden çok geçmiş olsun. Bu arada ben limonlu ıhlamurda içtim. Abartmadan tabi. Ödem söktürücü şeylere dikkat etmek lazım düşük vs yaşamamak için. Şimdiden çok geçmiş olsun diyorum. Bu arada nereden nasıl bulaştı hiç bi fikrim yok. Bulunduğum yerde kimse ile ne temasım var ne de kalabalık ortamdayım. İlk defa böyle bi hastalık yaşadım. Bu yüzden genel bi salgın olabilir