qusel Trilecee derdim his değil ki 😆 onu dusunmesi. Şöyle söyleyeyim ben dikiş bile attiramam normalde aşırı panik oluyorum
Trilecee qusel aysenurcumenakbas yaz atamıyorum özelden nieyse.yol sorun deilse git tabi dr una Valla çok rahat spinal keşke yapsanız
qusel Trilecee ah keşke yapabilsem ama cesaretim sıfırın altında. Teşekkür ederim Ayşenur hnma hiç kontrole gittiniz mi acaba busraya mı gitsem ona mi bilemedim
Trilecee qusel aysenur artık yok eğitim için gitmiş iyi de deil büşra şuan iyi gibi yuşada var oda iyi gibi ben büşrayı baya metettiler kendimde beğendim sorunlu gebelik yoksa hepsi aynı aslında
qusel Trilecee evet hepsi aynı gibi duruyor ama değilmiş işte çok Dr gezdigim için.busrqyi burda önerdiler evet yusada unstagramda çıktı karşıma bı gidip bakicam bakalım fırsat bulursam tşk ederim 🌸❤️
Trilecee qusel ayşenura olsada gitme tabi aynı deillerde yine sorunlu gebelik gibi değil.büşra iyi kesin git görüş bende doğurunca yazarım burdan sana son 2.3 haftam kaldı
qusel Trilecee tmm zaten riskli gebelik. Tmm haber beklicem hayirlisiyla kucağına almak nasip olsun inşallah
Babeact büyük anadolu hastanesinde ayşenur hanımı tavsiye ederim ama şuan yok. Büşra hanım biraz dalga geçer gibi konuşuyor diyor arkadaşlarım memnun değil ben gitmedim. mine atlıya gitmiştim daha öncesinde ve duyumlarıma göre tabi burhan bey