minnos1mom Merhaba anneler , 2 aylık oldu bebeğim , ilk zamanlardan beri uykusundan uyandırıyordum alarm kuruyordum emzirmek için, hala devam etmeli miyim uyandırmaya , uyandırmazsam bazen 4 saat 5 saat uyuduğu oluyor
E_E1996 minnos1mom bazı şöylenislere göre uyandırın diyorlar.bazilsrida uyandirmayın çocuk acıkınca uyanır diyorlar sarılık filan yoksa güzelce besleniyorsa ben çocuğumu hiç uyandirmadım mesela uykusundan o nezeman uyanırsa ve maşallah bebeğinize benimde öyleydi uyurdu çok şükür ki bı sorun yaşamadım hep düzenli bir uykusu vardı bide kimseye de söylemeyin uyuyor diye çabuk nazar ederler çevredekiler ben hep uyumuyor derdim sabaha kadar insanlar çok haset dolu
Fatos01 minnos1mom merhaba benim kızımda bıraksam 4 5 saat uyurdu ama malesef ki sütünü doya doya içmezdi mamada kabul etmedi ben uyandırmak zorunda kalıyordum şiringayla beslemek için siz bebeğinizi iyi gözlemleyin doyuyorsa kilo alımı iyiyse uyandırmayın ama içiniz rahat edecekse özellikle gece alarım kurardım uykuda emzirirdim göğüs uçunu sütle islatın ağzına tutun hafifçe dürtün çeneden açsa hemen tutar uyanmadan içtiği için gece uykuları da düzenli olur burdan uyandır uyandırma demek yanlış olur her bebek aynı değil Rabbım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🌸
atarliFrida Bence doktorunuza sorun bazen bebekler sekerleri dusunce de uzun uyuyorlar Allah korusun farketmezsiniz.