Elif01 Merhaba arkadaşlar 15+4 günlük hamileyim ve bugün cinsiyetimizi öğrendik baştan beri kız hissediyordum ve Allah’ın izniyle kızımız olcak çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasib etsin cinsiyetini öğrenmek hareketlerini görmek bile Harika birşey rabbim herkese tattırsın inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin amin ❤️🐣
Mervisnese Elif01 hayırlı olsun canım benimde kız olucak ınsaallah 16+4te öğrendim bende ama bizimki cinsel organini göstermedi doktor kordonundan kız olduğunu soyledi
Elwing6 Elif01 ben rüyamda hamile oldugumu bile bilmezken kucagima kiz bebek verildigini gordum pembeler icinde :))) 4 haftalikmjs meger tosbik :)) bakalm ne olacak
Caqlasu Elif01 Maşallah Allah tamamına erdirsin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin 🐣 Bende çok kız istiyorum içimden geçen hep kız. Ama tabi herşeyden önce sağlıklı olsun 🤲 Daha öğrenemedik 12.haftamdayım herşeyin hayırlısını diliyorum 🤲🧚♀️🧚♂️💖
Nurcankarakaya Elif01 rabbim gönlüne göre versin canım bende o kadar istiyordum ki kızım olsun şükürler olsun rabbim nasip etti haftaya doğumum var 💕