feldspar İlk doğumunda plasenta dekolmanı yaşayıp ikincisinde sağlıkla doğum yapan var mı? Biraz umuda ihtiyacım var. Varsa ikinciyi normal mi yoksa sezeryan mı oldunuz?
Gulsumyalcin Benimde birinci dekolman ikinciye de sezaryen dedi doktor çünkü 3 cm kist de büyüyor bebekle beraber o dekolmana sebep olabilirmiş
feldspar Bende iki kez dekolman oldu. Doktor artık çocuk yapmamamı tavsiye etti. İkisi de iyi şükür. Size de geçmiş olsun. İnş sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Gulsumyalcin feldspar inşallahh 💕 size de geçmiş olsun çocuklarınızın iyi olmalarına sevindim bu dekolman neden oluyor acaba insanlara da anlatamıyoruz sanki keyfimizden sezaryen oluyoruz gebelikte de keyfimizden iş yapmıyoruz sanıyorlar dekolman pek duyulmayan bir şey olduğu için değişik geliyor doktorun evhamı sanıyorlar
feldspar Gulsumyalcin yüksek tansiyon, tiroid problemleri, düşmek, darbe almak, orgazm olmak gibi sebepler sayılıyor. Ben bunlara dikkat ettim ama yine de oldu. Tamamen nasip 🤷♀️ doktorum genetik olduğunu söyledi