Ftm35 Kızlar 2 aylık gebeyim sizce alışveriş yapmalı mıyım yavaştan? Bir de benim 2 evim var 9 ay doğudayım 3 ay kendi evimdeyim. Her şeyden 2 şer tane almak zorunda mıyım böyle olunca yoksa pratik şeyler mi alsam yatak araba nasıl yapayım
Bbuusra Ftm35 Malum her şeyin fiyatı artıyor ama bir 4 ayı görün ondan sonra alın. Daha zamanınız var.
iremd-1798 Ftm35 bebek arabasu katlanır oluyor zaten istediğiniz yere rahat taşırsınız. Yatak olarak da park beşik alabilirsiniz katlanıyor ve taşıması kolay küçücük oluyor katlayınca işinize yarar diye düşünüyorum. Ek olarak alışveriş için biraz erken bence cinsiyeti de öğrenin 14 15. Haftadan sonra alışverişe başlayabilirsiniz. Şuanda da bakıp beğendiklerini sepete ekleyebilir ya da model olarak fikir edinebilirsiniz. Ama alışveriş için bence biraz bekleyin 🌸 bende 18 de başladım çok rahat her şeyi aldım yıkadım ütüledim rahat rahat çok da son zamanlara bırakmadığım için rahattım. Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin ❤️
Asu_moi Bence başlayın ben öğrenir öğrenmez ufak ufak başladım o zamanları bana kızdılar,gerek yok cok erken diye şimdi iyi ki almışım diyorum son zamanlara doğru ağırlaşıyosunuz inanın çok zor oluyo almak,etmek erkenden alıp kurtulun en büyük önerimdir🙏🏻
Btl_kygsz Çok acele etmeyin cinsiyeti belli olsun daha sonra alırsınız şunu da yapa bilirsiniz çok hevesiniz varsa bebek bezi ıslak mendil biberon emzik cinsiyet gerektirmeyecek şeyleri alabilirsin indirim oldukça çok da bez stoklamayın bebeğinize uymaya bilir ıslak mendil de dahil
gmz10 Ben cinsiyete yönelik olmayan şeyleri almaya başlamıştım. Hem araştırdım hem indirimde denk getirdikçe aldım. Kıyafet vs çok daha sonra aldım ki en kolay kısım kıyafet alışverişi oluyor bence.
Ftm35 Peki bebek odası kurmak zorunda mıyım çünkü birkaç sene git gel yapacağım kıyafetleri için pratik bir şeye koysam getir götür yapsam az mı olur