Merve-Umut Tekmeleri not eden anneler var mı aramızda neye göre nasıl notlar aldınız ben mutlu oluyorum ama hiçbir not alamadım şuana kadar. Ve bu notlar sonrası için gerekli bir bilgi mi. Doktor istyor mu
Niloyaaaaa Merve-Umut doktor istemiyor sadece arada soruyor nasıl hareketli mi diye o kadar bende hiç not tutmadım çünkü zaten gerek kalmıyor maşallah bir yemekten sonra bile 10 dan fazla hareket ediyorlar canım o yüzden hiç takılma böyle şeylere minik tekmelerin tadını çıkar ☺️
Cansu-2600 Merve-Umut Yok istemiyor tekmeleri not etmekte zor yanı çünkü bazen iki üç tekme atıyor duruyor bir saat iki saat yok onu beklemek gerekecek nasıl beklicez bide ben unutuyorum iki üç sayiyorum duruyor sonra kaçta kalmıştım ki diyorum 😁 ama genelde gün içinde belli bı haftadan sonra 10 tekme ideal diyolar ama ben hiç saymadım
Merve-Umut Cansu-2600 biz 30 haftalığız şuan tekmeleri şiddetlendi bende şöyle düşündüm acaba hergün yediğimiz içtiğimiz şeylerle bir ilgisi var mı veya herhangi bir durumun kontrolü için mi saymak gerekiyor acaba. Birbirimizden akıl almış olduk teşekkür ederim cevap veren herkese 🩵
Cansu-2600 Merve-Umut Evet genelde çikolata yiyip sola yatın çok hareketleniyor diyolar ama benimkisi sola yatınca değil sağa yatınca hareketleniyor mesela 😁 yediklerin kesin ilgisi var mesela karnım açken kuduruyor içerde bana yemek ver der gibi
Merve-Umut Cansu-2600 evet açken daha hareketli haftaya kontrolümüz var ultrasona aç gitmeyi düşünüyorum ayrintilida yüzünü donmemisti bari bu sefer görelim 🫠
Cansu-2600 Merve-Umut Ay hadi İnşallah görürsünüz bu sefer 💕 bizimki ayrıntılı da ayaklarını yüzüne kadar kaldırmıştı zar zor indirtmistikte yüzünü görmüştük 😁