Cglglr Adettendir ben de yapayım dedim. 99 u görünce bir değişik hissettim kendimi 🙈🌸 sağlıkla ve zamanında gel inşallah güzel kızım 🥰
perihankrkya Cglglr 99dan sonrasi hemen gecer demişlerdi inanmamistim ama gerçekten geçiyormus benimde 49gunum kaldi ne kadar cabuk gecti diyorum simdide ☺️saglikla kucaklarimiza alalim inşallah 🙏🏻🫶🏻
Cglglr perihankrkya amin inşallah. Bakalım şimdiye kadar zaman çok yavaştı benim için bundan sonrası hızlı akar inşallah. 😍
Cglglr Eluskonunannesi o zaman aynı haftadayız ne güzeel 😍 nasıl gidiyor hamileliğiniz ilk defa aynı haftada olduğum biriyle karşılaştım burda 😄
Sarina98 Ben dogurduuuuuum artık 😃😂ohhhh beeeeeee. Size kısmet, sağlıkla alın kucağınıza inşAllah😊♥️💋💋💋
M-Urass_Mom 99′dan itibaren zaman çok yavaşladı bana sanırım günlerin uzunluğundan 🙈 Şu an son 38′im. İnşallah hızlı geçer 💕
Cglglr M-Urass_Mom M-Urass_Mom herkes hızlandı diyor demekki zaman size farklı işlemiş. Olsun o az kalmış 😇🌸
Eylul11 Cglglr Sağlıkla alın kucağınıza 🌸 99 kaldı dediğim günü çok iyi hatırlıyorum , bende çok beklemiştim . Ama Şuan tam 5 günüm var doğuma 30 haftalıktan sonra zaman durdu ve asla geçmiyor gibi hissediyorum çok uzun yıllardır hamileyim sanki ☺️