Rabiauyukkk 38+1 iz doktor haftaya pazartesi gel günü konuşuruz dedi niye bu kadar geçe bırakmış olabilir
Eylul11 Lara_07 @aslanbaby_ Aynıyız benimde 26 Ağustos 38+4 🐣çok heyecanlıyım hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah 🥹
Lara_07 Eylul11 @aslanbaby_ gelsinler artık bir an önce 😍 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.🙏😇😇 anestezi nasıl alacaksınz
Sabriye48 36+2 haftalığız doktor suyu azalmış devlet hastanesinde doğum yaptıramıyomuş doğum yapacagınız hastahaneyii planlayın dedi iki haftadır hep bir olumsuz konuşma açıkçası yoruldum artık
Hepimomm aslanbaby_ sezeryanda sonra güzel bi bakım gerekiyor. Benim ameliyat hanede sırtım tutulmuştu yanıma yelek almadım diye çok pişman olmuştım. Sırtımın tutulmasından hareket edememiştim şuan için en önemli şey yelek benim için
Nagihan0106 karadaggseyma benim de inşallah 2 Eylül erken gelmezse 😅 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
Hepimomm Feyza06 pazartesi kontorole gittim doktorum 38. hafta günü belirleleriz sorun çıkmazsa dedi 😁 henüz 16 haftalığım ama
Miskinim Hepimomm kesinlikle sana katılıyorum. Benimde çok üşümüştü hava sıcak gerek yok diye düşülmemeli. Bide eğer gene öyle olursan hastane sıcak su torbası verıyormuş bilgin olsun canım
Hepimomm aslanbaby_ evet maluma ameliyat hanelet soğuk oluyor. Benimde en ufak soğukta tutulur zaten çok kötü olmuştum havlu vs koymuştuk ama yok fayda etmemişti