Asliii1666 Bugün 6+6 yım ancak gittiğimde ultrasonla kese görülmedi doktor kan vermemi istedi beta 19.649 çıktı. Yarın tekrardan gidip alttan muane edicek sizce alttan gözükür mü?
dika Asliii1666 pek Altan ultrason önerilmiyor ya diyorlar biraz zararlı burada öyle okudum isterseniz bekleyin gitmeyin haftaya felan gidin karnından gözükür belki yinede siz bilirsiniz belki geç döllenme olabilir de
ilknurr98 Asliii1666 Beta yüksek çıkmış normalde bu değerle kesenin görülmesi gerekiyor başka doktora görünün bence cihazda sıkıntı olabilir
Mucizee80 dika alttan muayenin zararı olsa doktorlar yapmazdı ben düşük riskim bile varken hep alttan muayene oldum burada sonu olumsuz olanların söylediği şeyler bunlar
Nazooo1 dika Amerika’da her muayene alttan buradaki doktorlar ultrason a almıyorlar sağlıksız olduğunu düşünüyorlar doğuma kadar 2 defa ancak girebiliyorsun ultrasona
dika Mucizee80 bakın yorumlari okusanız bile yazan var bende burada okuduklarimdan yazdım yoksa yazmazdim benim de bir defa bakıldı kanamam olunca rahim ağzına rahim duvarına bakıldı 11 haftalık di benim ki yani ben okuduklarimi soyledim sadece
Barbie77 Devlet hastanesine mi gidiyorsunuz neden alttan muayene ediyor? Normalde karından ultrasonda görünür çünkü bence de bekleyin yaptırmayın.
zey-nep11 Asliii1666 4500 üstü betada ultrsnla gorunur siİzn baya cok çkmış nasl gorulmedi anlamadım siz başka doktora gdın bence
Mucizee80 dika ben sizi eleştirmek için yazmadım yanlış bilineni düzeltmek istedim yani direk size yazılan bir yorum değil
Anne2829 Asliii1666 devlet hastanesine mi gittiniz ona göre yorum yapmak istedim çünkü bendede aynısı oldu ikinci gebeliğim güzel bi devlet hastanesine gittim yeni diye ama asistandı doktor bilgisizdi 6 haftada bişey göremedi alttan muayene istedi yapmadım.İlk doğum yaptığım özel hastaneye gittim kalp atışı kese göründü herseyime baktı detaylı sizin bu betayla mutlaka görülürdü
Gamze_gamze Asliii1666 Gözükür tabi. İlk ay genelde alttan muayene ediyorlar ultrasonda çıkmıyor çünkü. Ayrıca beta değerin normalin üstünde yani hamilesin canım tebrikler
ozgmom Asliii1666 Devlet hastanesine 7+2 de gittim beta 15 bindi kese göremedi alttan muayene yapmak istedi kabul etmedim. Ertesi gün özele gittim karından gördü. Devlet hastanelerinin makinalari eski olduğu için sıkıntı olabiliyor.
dika Mucizee80 sorun değil alışkınım böyle yazanlara sorun etmiyorum artık herkes herşeyi yazmakta özgür fikirlerini söylemekte o yüzden problem yok
Asliii1666 Evet devlet hastanesine gittim aslında alttan muane evet bazılarında sıkıntı teşkil ettiğini okumuştum bende ama aklıma takıldığı için yarında gidip bi tekrardan muane olucam inşallah herhangi bi sıkıntı olmaz
Starkmama21 Asliii1666 ben pazartesi doktora gitim karında yine görünmedi Altan muane eti bebeği ve kalp atışını dinledik çok şükür 8+6’dı