yasem1nsylmz ben 36. Haftada tamamen hazırladım kapattım. Hastaneye git 40 dk hastaneden eve gel 40 dk yani 1 buçuk saat mesafede doğum yapacağım için ne bulduysam koydum 😂 mesela bebiş için 2 tulum 3 takım ayrıca ebeye verilecek 1 takım, 2 muslin ortu ve aşırı baskı sonucu da 2 muslin battaniye, 20 adet bez, havlu pecete, bebek islak mendili ama kendimiz için çünkü bebege 2 paket pamuk aldım, alt acma ortusu, silikon uç, gogus pedi ve gogus kalkanı aldım. Süt sagma pompası da aldım yanıma, bunu hemşireye sorarak ekledim ve yanına süt kaşığı da ekledim her ihtimale karşı. Kendime havlu şampuan makyaj malzemesi saç şekillendirici, 1 adet pijama 2 adet gecelik sabahlik takım, 2 emzirme sudyeni 2 ic çamaşırı, depend, kotex aldım. Sezeryan ihtimaline karşılık 2 corap aldım. Cekimde takmalik tac giymelik terlik, ayrica terlik tac vs. Bebegin isimlik susu, çikolatası vs vs hepsi içinde böyle anlatınca çok görünüyor ve çoklar da ama 😂😂 bir orta boy valize sığdı işte. Çoklar ama uzun mesafeden kaynaklı panik olmak ve kimseyi panikletmek istemediğim için böyle yaptım