Bbuusra Elifsafa Lansinoh aldım hiç bir işe yaramadı ve nasıl yaram kanamalarım oldu. Arkadaşım badem yağı sür sonra kahverengi kısmını streçle her bebek emmesinden sonra yap dedi. Rahat bir nefes aldım. Yaram iyileşti.
Elifsafa Bbuusra Doğal bir yöntem aslında teşekkür ederim badem yağı bulunduracağım zaten çok şifalı bir yağ özellikle doğumdan sonra dökülen kaş kirpik içinde lazım oluyor
Gulll00 Elifsafa kivami bildigimiz kremler gibi daha şeffafa yakın. Emzirme sirasinda silmeye gerek yok. Tamamen temiz icerikli.
Elifsafa Gulll00 lanolin içerikli kremler çok sarı vazelin kıvamı gibi yoğun oluyor normalde o yüzden merak ettim içeriğinde lanolin içeriyor mu
aysenuraydin2 Elifsafa en iyisi hakiki sarı kantaron yağı bebeği emzirdikten sonra sürüp kapatın ve diğer emzirmede göğüs ucunuzu temizleyip bebeği öyle emzirin süper fayda ediyor ☺️
Elifsafa aysenuraydin2 Doğalı en güzeli aslında ama maalesef ilk kremlere koşuyoruz teşekkür ederim deneyebilirim elimde sarı kantoron yağı var en doğalından🌸
Kubraalp67 Elifsafa ilk defa uzun süreli bir ürün deneyeceğim bakalım o da tamamen korkudan 😅 herkes o kadar çok korkutuyor ki göğüs konusunda o yüzden tedbiri erkenden almak gerek.
Elifsafa Kubraalp67 Bazende ne yaparsan yap olmuyor doğru emzirme yöntemi de çok önemli rol oynuyor deniliyor inşallah öyle bir sıkıntı yaşamazsınız 🐣
Ececikko Elifsafa yıkama gerektirmiyormuş kıvamı orta katılıkta bi yağ gibi tüpten ele alınca hemen eriyor kolay sürdüm ben güzel nemlendirdi %100 doğal içerikli tavsiye ederim 😊
G_M_Z Elifsafa Lansinoh un balm şeklinde olanı var direkt sürdükten sonra bebeği emzirebiliyorsunuz ben ondan almıştım ve çok memnun kalmıştım beraberinde gümüş kapak tavsiye ediyorum kesinlikle